Nijanse Jonskog Mora

Paleta Jonskog Mora

Različite boje i vrste peska na plažama sa smaragdno plavom vodom jedna su od glavnih karakteristika Kefalonije. Pozivamo vas da istražite nijanse Jonskog peska na plažama u okolni  Liksurija  i poluostrva Paliki  počevši od kristalno plavog Petanija sa belim šljunkom, crvenog peska plaže Ksi i na kraju smeđeg peska plaže Vatsa.

Za više informacija, kontaktirajte nas.

Fteri Water Taxi 

Pridružite se kapetanu Simosu na opuštajućoj plovidbi po zalivu Mirtos. Otkrijte skrivene dragulje Kefalonije na severozapadnoj obali ostrva koji su dostupni isključivo čamcem. Različite nijanse mora koje se stapaju s belim obalama ukrašenim tamnim borovima čine ovaj deo ostrva zaista nezaboravnim.

Za više informacija, kontaktirajte nas.

Doživite jedan ribarov dan

Budući da je porodica ribara već četiri generacije, kapetan Dionis svojim gostima nudi jedinstveno iskustvo. Zajedno sa njim sakupljaćete mrežu sa ribom i plodovima mora, bačenu prethodne noći. Imaćete priliku da se kupate na plažama Fteri i Aminidi, istražite pećine Kamari i Agirides i uživate u blistavim vodama Plave lagune. Na kraju obilaska uživaćete u ukusnom obroku pripremljenom od ulova, sa salatom od  biološkog povrća pripremljenim sa domaćim maslinovim uljem. Uz domaće  vino ovaj izlet je zaista poseban doživljaj.

Za više informacija, kontaktirajte nas.