KONTAKT

+30 694 7839018 (WhatsApp)

+381 63 282 838 (Viber/ WhatsApp)

+30 694 4535345

Grčka

28100 Argostoli, Kefalonia

Ioannou Metaxa 54 & Irakliou

POŠALJITE UPIT

NAJČEŠĆA PITANJA

DA LI SE U OBJEKTU POSTUJU MERE PROTIV COVID-19 VIRUSA?

Da, u našem objektu se primenjuju sve mere zaštite protiv SARS-COV-2, u skladu sa propisima Grčke vlade.

U zajedničkim prostorijama zgrade, na stepeništu i u liftu, obavezno je korišćenje zaštitnih maski. U hodnicima se nalaze jedinice za dezinfekciju ruku. Svo osoblje je vakcinisano i  nosi zaštitnu opremu. Apartmani se čiste sa sredstvima koji sadrže hlor i alkohol u minimalnoj koncentraciji od 70%. Dušeci su oprani i dezinfikovani a postoji mogućnost dodatne dezinfekcije pre dolaska klijenata, na lični zahtev. Svaki apartman ima sertifikat. Kuhinjski pribor i frižider se takodje dezinfikuju. Peškiri i posteljina se dostavljaju zapakovani u kesama. Jastuci su promenjani, oprani i  dezinfikovani nakon svakog klijenata. Svaki apartman ima svoju veš mašinu, koja se takodje dezinfikuje pre dolaska klijenata. Posebno naglašavamo da su vlasnici objekta zdrastveno obrazovani a i pored toga, prošli smo obuku koja je bila organizovana za hotelijere.

Želja nam je da se u ovim teškim i neizvesnim vremenima opustite i odmorite, znajući da smo mi preduzeli sve na žaštitimo i vas i nas. Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

DA LI JE OMOGUĆENO DNEVNO ČIŠĆENJE APARTMANA?

Da, aprtmani se čiste na dnevnoj bazi ali u koliko želite možete da otkažete čišćenje. U tom slučaju obezbedjena su sredstava za čišćnje. Bilo koju varijantu da izaberete, usluga je uračunata u cenu. 

KADA SE MENJAJU POSTELJINA I PEŠKIRI?

Posteljina i peškiri se menjaju na svaki treći dan ili po dogovoru. Usluga je uračunata u cenu.

DA LI JE MOGUĆE DA NA LETOVANJE POVEDEM I SVOG KUĆNOG LJUBIMCA?

Da, naravno. Mi smo ljubitelji životinja i svi su dobro došli! Neophodno je da najavite ljubimca i usluga se ne naplaćuje.

DA LI JE U OBJEKTU DOZVOLJENO PUŠENJE

Pušenje je zabranjeno u celom objektu. Apartmani su opremljeni detektorima za dim. Zloupotreba podleže novčanoj kazni u skladu sa zakonom. Na terasama je naravno dozvoljeno.

DA LI MOGU OSTAVITI PRTLJAG NA ČUVANJE?

 Da, naravno, u periodu od 8-20h.