ROUCHOTAS APARTMENTS – KEFALONIJA APARTMANI

Rouchotas Apartments su kompleks od devet apartmana sa recepcijom, na drugom i trećem spratu zgrade sa liftom, sa pogledom na more ili grad. Apartmani imaju balkone, koji su zaštićeni tendama i opremljeni balkonskim nameštajem. Na prozorima se nalaze komarnici. Wi-Fi konekcija, upotreba klima uredjaja i sefa se ne naplaćuju.

Kuhinje su moderno opremljene sa keramičkim pločama, rernama i frižiderima marke Bosh. Takodje, toster, kuvalo, cediljka za citruse i aparat za filter kafu se nalaze u svakom apartmanu. Posudje kao i kompletan pribor za pripremu hrane, omogućiće vam da obrok propremite kao kod svoje kuće. U plakarima ćete pronaći stoljnake za jednokratnu upotrebu kao i kuhinjsku krpu. Drugi električni uredjaji su na raspolaganju na upit.
Kao što možete videti na fotografijama, sva naša kupatila su nedavno renovirana, sa tuš kabinama i uveličavajućim ogledalima. Posebno naglašavamo da su kupatila pre vašeg dolaska dezinfikovana. U njima će vas sačekati hotelski toaletni pribor, fen za kosu i peškiri. Svaki apartman ima veš mašinu, peglu kao i dasku za peglanje. Obezbedjen je set za pranje rublja (prašak i omekšivač).
Oprema za bebe i decu je nešto što nas izdvaja od drugih. Roditeljima su na raspolaganju krevetac sa dušekom i posteljinom, stolica za hranjenje beba, kadica i ležaj za kupanje, kolica, blender kao i posudje za pripremu obroka i ishranu. Za malo stariju decu obezbedjena je dečja daska za toalet kao i steper za lavabo.
Obezbedjeno je dnevno čišćenje apartmana. Posteljina i peškiri se menjaju na svaki treći dan. Gostima su na raspolaganju i peškiri za plažu.
U našoj biblioteci možete pronaći knjige na srpskom, engleskom, francuskom, italijanskom i grčkom jeziku i to za sve uzraste i ukuse.
Mi smo ljubitelji životinja. Vaši kućni ljubimci su dobrodošli i usluga se ne naplaćuje. Naravno i za njih imamo ležajeve, posude za hranu kao i keksiće dobrodošlice!

Apartmani na Kefaloniji – Argostoli

APARTMAN B1

APARTMAN B2

APARTMAN B3

APARTMAN B4

APARTMAN B5

APARTMAN C1

APARTMAN C2

APARTMAN C3

APARTMAN C4

Foto i video credits:

Vasilis Analytis, www.skypixels.gr

Rouchotas family