Trokrevetan - drugi sprat,pogled na more

APARTMAN B4

Apartman B 4

Drugi sprat, trokrevetni apartman

 

 

APARTMAN B4 se nalazi na drugom spratu i sa pogledom je na more. Idealan je za dve osobe ail se zbog dodatnog ležaja može konfigurisati u trokrevetni apartman.Takodje zbog svoje kvadrature, moguće je dodati i krevetac.

APARTMANI OPIS

Rouchotas Apartments su kompleks od devet apartmana sa recepcijom, na drugom i trećem spratu zgrade sa liftom, sa pogledom na more ili grad. Apartmani imaju balkone, koji su zaštićeni tendama i opremljeni balkonskim nameštajem. 

Wi-Fi konekcija, upotreba klima uredjaja i sefa se ne naplaćuju. 

Kuhinje su moderno opremljene sa keramičkim pločama, rernama i frižiderima marke Bosh. Takodje, toster, kuvalo, cediljka za citruse i aparat za filter kafu se nalaze u svakom apartmanu. Posudje kao i kompletan pribor za pripremu, omogućiće vam da obrok propremite kao kod svoje kuće. Drugi  električni uredjaji su na  raspolaganju na upit.

Kao što možete videti na fotografijama, sva naša kupatila su nedavno renovirana, sa tuš kabinama i uveličavajućim ogledalima. Posebno naglašavamo da  su kupatila pre vašeg dolaska dezinfikovana. U njima će vas sačekati hotelski  toaletni pribor, fen za kosu i peškiri. Svaki apartman ima veš mašinu peglu kao i dasku za peglanje. Obezbedjen je  set za pranje rublja (prašak i omekšivač).

Oprema za bebe i decu je nešto što nas izdvaja od drugih. Roditeljima je na raspolaganju krevetac sa dušekom i posteljinom, stolica za hranjenje beba, kadica i ležaj za kupanje, kolica, blender kao i posudje za pripremu obroka i  ishranu. Za malo stariju decu obezbedjena je dečja daska  za toalet  kao i steper za lavabo.

Našim gostima je na raspolaganju je i biblioteka. U njoj možete pronaći knjige na srpskom, engleskom, francuskom, italijanskom i grčkom jeziku i to za sve uzraste i ukuse.

 Mi smo ljubitelji životinja. Vaši kućni ljubimci su dobrodošli i usluga se ne naplaćuje. Naravno i za njih imamo ležajeve, posude za hranu  kao i keksiće dobrodošlice!

Pogledajte fotografije u prilogu i za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.