Petokrevetni apartman - drugi sprat, pogled na baštu

Apartman B1

Apartman B1

Drugi sprat, petokrevetni apartman

 

APARTMAN B1 je naš najveći apartman, na drugom spratu, sa delimičnim pogledom na grad. Idealan je za tri osobe ali se vrlo lako može konfigurisati u apartman za 5 osoba. Sofa koja se vidi na fotografijama se rasklapanjem pretvara u 2 pojedinačna kreveta sa dušecima od 1.90m i 1.80m. Ispod pojedinačnih kreveta nalazi se još jedan pomoćni ležaj sa dušekom dužine 1.80. Preporučujemo ga porodicama sa malom decom jer zbog kvadrature može da primi krevetac i dodatnu opremu za bebe. Pogledajte fotografije u prilogu i za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

O APARTMANIMA

Rouchotas Apartments su kompleks od devet apartmana sa recepcijom, na drugom i trećem spratu zgrade sa liftom, sa pogledom na more ili grad. Apartmani imaju balkone sa komarnicima, zaštićeni od Sunca tendama i opremljeni balkonskim nameštajem. Wi-Fi konekcija, upotreba klima uredjaja i sefa se ne naplaćuju. 

Kuhinje su moderno opremljene sa keramičkim pločama, rernama i frižiderima marke Bosh. Takodje, toster, kuvalo, cediljka za citruse i aparat za filter kafu se nalaze u svakom apartmanu. Posudje kao i kompletan pribor za pripremu, omogućiće vam da obrok propremite kao kod svoje kuće.  U plakarima ćete pronaći stoljnake za jednokratnu upotrebu kao i kuhinjsku krpu. Drugi  električni uredjaji su na  raspolaganju na upit.

Kao što možete videti na fotografijama, sva naša kupatila su nedavno renovirana, sa tuš kabinama i uveličavajućim ogledalima. Posebno naglašavamo da  su kupatila pre vašeg dolaska dezinfikovana. U njima će vas sačekati hotelski  toaletni pribor, fen za kosu i peškiri. Gostima su na raspolaganju i peškiri za plažu i uptreba se ne naplaćuje. Svaki apartman ima veš mašinu peglu kao i dasku za peglanje. Obezbedjen je  set za pranje rublja (prašak i omekšivač).

Oprema za bebe i decu je nešto što nas izdvaja od drugih. Roditeljima je na raspolaganju krevetac sa dušekom i posteljinom, stolica za hranjenje beba, kadica i ležaj za kupanje, kolica, blender kao i posudje za pripremu obroka i  ishranu. Za malo stariju decu obezbedjena je dečja daska  za toalet  kao i steper za lavabo.

Obezbedjeno je dnevno čišćenje apartmana. Posteljina i peškiri se menjaju na svaki treći dan.

Našim gostima je na raspolaganju je i biblioteka. U njoj možete pronaći knjige na srpskom, engleskom, francuskom, italijanskom i grčkom jeziku i to za sve uzraste i ukuse.

Mi smo ljubitelji životinja. Vaši kućni ljubimci su dobrodošli i usluga se ne naplaćuje. Naravno i za njih imamo ležajeve, posude za hranu  kao i keksiće dobrodošlice!

Pogledajte fotografije u prilogu i za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.