Slika partmana B2

Trokrevetan-drugi sprat,pogled na baštu

APARTMAN B2

Apartman B 2

Drugi sprat, trokrevetni apartman

 

APARTMAN B2 se nalazi na drugom spratu sa pogledom na grad. Idealan je za parove ali zbog postojećeg dodatnog ležaja, može se konfigurisati i u aprtman za 3 osobe. Takodje, postoji prostor i za krevetac.

 

O APARTMANIMA

Rouchotas Apartments su kompleks od devet apartmana sa recepcijom, na drugom i trećem spratu zgrade sa liftom, sa pogledom na more ili grad. Apartmani imaju balkone sa komarnicima, zaštićeni od Sunca tendama i opremljeni balkonskim nameštajem. Wi-Fi konekcija, upotreba klima uredjaja i sefa se ne naplaćuju. 

Kuhinje su moderno opremljene sa keramičkim pločama, rernama i frižiderima marke Bosh. Takodje, toster, kuvalo, cediljka za citruse i aparat za filter kafu se nalaze u svakom apartmanu. Posudje kao i kompletan pribor za pripremu, omogućiće vam da obrok propremite kao kod svoje kuće.  U plakarima ćete pronaći stoljnake za jednokratnu upotrebu kao i kuhinjsku krpu. Drugi  električni uredjaji su na  raspolaganju na upit.

Kao što možete videti na fotografijama, sva naša kupatila su nedavno renovirana, sa tuš kabinama i uveličavajućim ogledalima. Posebno naglašavamo da  su kupatila pre vašeg dolaska dezinfikovana. U njima će vas sačekati hotelski  toaletni pribor, fen za kosu i peškiri. Gostima su na raspolaganju i peškiri za plažu i uptreba se ne naplaćuje. Svaki apartman ima veš mašinu peglu kao i dasku za peglanje. Obezbedjen je  set za pranje rublja (prašak i omekšivač).

Oprema za bebe i decu je nešto što nas izdvaja od drugih. Roditeljima je na raspolaganju krevetac sa dušekom i posteljinom, stolica za hranjenje beba, kadica i ležaj za kupanje, kolica, blender kao i posudje za pripremu obroka i  ishranu. Za malo stariju decu obezbedjena je dečja daska  za toalet  kao i steper za lavabo.

Obezbedjeno je dnevno čišćenje apartmana. Posteljina i peškiri se menjaju na svaki treći dan.

Našim gostima je na raspolaganju je i biblioteka. U njoj možete pronaći knjige na srpskom, engleskom, francuskom, italijanskom i grčkom jeziku i to za sve uzraste i ukuse.

Mi smo ljubitelji životinja. Vaši kućni ljubimci su dobrodošli i usluga se ne naplaćuje. Naravno i za njih imamo ležajeve, posude za hranu  kao i keksiće dobrodošlice!

Pogledajte fotografije u prilogu i za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.